Lokomotiver og motorvogne på Svenstrup H

På anlægget finder man for tiden nedenstående lokomotiver og motorvogne.   

Heljan MY1101

En dejlig og velkørende sag, især efter at slæbeskoen blev skiftet til en længere udgave. Købt på messe til 1101 kroner. Et stort ønske ville være rigtige AC hjul, men sådanne er pt. ikke til at få. Oprindelig monteret med en Uhlenbrock ANDI decoder uden lyd, men har i 2018 fået en ESU Loksound V4.0 med DLS lyd. 

MY1101

 

Heljan MO1853

En flot model af min yndlings motorvogn. Oprindelig med en Uhlenbrock ANDI decoder uden lyd, men har i 2016 fået en ESU Loksound V4.0 med DLS lyd. Smider af og til en hæftering af i svingene, men kører ellers normalt rigtigt godt. Krævede ændringer i det elektriske system før kupebelysningen kunne tændes/slukkes via funktionstaster.

Trækkraft på Svenstrup H

 

Hobbytrade D826

En helt igennem flot og velkørende maskine. Kører med en ESU Loksound v4.0 decoder. Pragtfuld lyd. Hænger desværre af og til fast i de lange c-skiftespor, hvilket der må kigges på snarest.D826

 

Hobbytrade MZ1448

Ekstremt velkørende maskine, der bare trækker afsted med alt hvad der hægtes på krogen. Er udstyret med ESU Loksound decoder, sikkert version v3.0 eller v3.5.

MZ1448

 

Märklin BR003

En skøn gammel tysk damper med rigtig røg. Født analog, købt brugt og udstyret med en Uhlenbrock ANDI decoder, der i skrivende stund står for udskiftning. Larmer lidt, men kører ellers ganske godt. En ny DC motor vil dog sikkert gøre det endnu bedre.

Trækkraft på Svenstrup H

 

Märklin BR074 (#34)

Vores første lok fra startsæt sidst i 1990'erne. Kører med den originale Delta decoder. Har enorm trækkraft og er derfor god til at "rense skinner", når der ikke har været kørt på anlægget i et stykke tid. 

Trækkraft på Svenstrup H

 

Märklin Tender lok D VII

En sød lille fætter af (tvivlsom) preussisk oprindelse. Har en original Delta decoder i maven.

D7

 

Lima DSB MR/MRD

Et af de seneste skud på stammen, er denne skønne gamle DSB MR/MRD i den helt rigtige designrøde bemaling. En vitrinemodel, der er erhvervet brugt og i jævnstrømsudgave med Limas støjende pandekagemotor. Så der forestår en del arbejde med installation af ny motor, ESU decoder, slæbesko, diodelys osv., før den kan komme rullende ind på Svenstrup H. 

MR4051

 

Hobbytrade MT152

En MT kan man jo ikke undvære, så jeg måtte bare have den... Født med en ESU Lokpilot, men er i 2018 opgraderet med en ditto Loksound v4.0 decoder og DLS lyd, så den nu er endnu mere charmerende end før.

MT152

 

Heljan MX1010

En smuk lillesøster til MY.  Født med en Uhlenbrock decoder, der i 2018 er udskiftet til en ESU Loksound v4.0 med DLS lyd. Ren nydelse...

Her med en stribe funklende nye A og B vogne på krogen:

MX1010

 

ROCO - MA463

Et rødt lyn, der er født med ESU Loksound v2.0, men er i 2018 opgraderet til en v4.0 med DLS lyd. Kan det næsten blive bedre..?

MA463

  

Gå til Menu